дом АПИТЕРАПИЯ Тридневна диета с мед светкавично сваля килограмите

Тридневна диета с мед светкавично сваля килограмите

1668

          

Диетите са крайна мярка за отслабване. Няма по-хубав начин да сваляте килограми и да промените фигурата си скоростно и минимални усилия. Това е възможно с диетата с мед.

Хранителният режим с мед не е дълъг, но пък резултатите са повече от задоволителни. Той е начин човек да се отдаде на наслада и да промени фигурата си за кратко време. Не се заблуждавайте обаче – режимът, макар и кратък, е изключително краен и тежък и изисква воля и отдаденост.

В диетата с мед се приема пчелен и най-добре – домашен мед. Колкото по-чист е продуктът, толкова по-бързо ще видите резултати. Това определено е една от най-лесните диети. Важното е да започнете.

В една чаша мед се съдържат огромно количество калории. В него обаче няма мазнини. Количеството белтъчини е около грам. Когато се приема на често и в малки количества, той засища благодарение на многото витамини и минерали в състава си.

Диетата с мед е насочена главно към пречистване на тялото от всичко непотребно и отровно за него. Когато изхвърли токсините, то се освобождава и скоростно гори излишните мазнини. Този хранителен план води до стопроцентова промяна – стига да следвате всички правила.

Медената диета продължава 3 дни. Дневната доза е следната – 2 с.л. чист пчелен мед се разтварят в чаша с гореща вода. Разбърква се добре и се изпива. Това е единственото, което може да приемате.

Лесното за приготвяне питие се прави във всеки от трите дни. Дневно може да се приема до общо 150 г мед. Комбинира се с колкото се може повече вода.

По време на трите дни е разрешен приемът на билков чай. Диетата е подходяща само за здрави хора. Освен чай, вода и мед абсолютно забранени са всички въглехидрати, месо, тежки храни и млечни продукти.

След края на диетата с мед продуктите се въвеждат в менюто постепенно. В следващите три дни се приемат само супи и леки храни. Последно в менюто се добавя бяло пилешко месо без кожа.

Месец след диетата е добре да избягвате пържените храни. Това се налага от риска от йо-йо ефект. Ако следвате всичко казано дотук, старите килограми никога няма да се завърнат.

Източник: gotvach.bg