НАЧАЛО НОВИНИ Събират детски творби в конкурса “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед...

Събират детски творби в конкурса “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”

316

“Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”
За целта “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен обявяват конкурс за детска рисунка и пластика на горепосочената тема.

Тази година като съорганизатор на конкурса се включва и най-старият културен институт в града, читалище „Съгласие 1869”, поводът е 150 години от неговото създаване.

Възрастовите групи са 3 до 5 год., от 6 до 12 год. (вкл.); от 13 до 16 год. (вкл.). Всяко дете може да участва с максимум 2 рисунки и 1 пластика.

Творбите се представят до 01.02.2019 год. в офиса на “Партнерс експо” ООД – България, 5800 Плевен, пл. “Възраждане” 1, стая 325.

На гърба на всяка рисунка трябва да са написани – три имена, възраст, град, адрес, телефон за връзка и училище/школа.

Рисунките трябва да са с размери до 35 см височина/50 см широчина.Децата рисуват без ограничения на стила, материалите и техниката.За пластиките няма дефиниран размер и е желателно да се изпращат в кутия.

Жури от специалисти и представители на съорганизаторите ще подбере най-добрите рисунки и пластики, които ще участват в изложбата съпътстваща форума.
За най-добрите отличени творби са предвидени награди – грамоти и пчелен мед осигурени съответно от “Партнерс експо” ООД и от Областния пчеларски съюз – Плевен.

Наградите ще бъдат връчени на церемония по време на изложението.

Източник: plevenzapleven.bg