дом АПИТЕРАПИЯ ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЯ С ТОПЧЕ КЛЕЙ

ЗАПОЧНЕТЕ ДЕНЯ С ТОПЧЕ КЛЕЙ

84
Снимка: pixabay.com

Три са факторите, които влияят на имунната система – храната, стресът и електромагнитните излъчвания.

Стресът засяга всяка клетка в тялото ни и тя превключва на режим в бойна готовност. Ако е само от време на време, не е толкова страшно. Но ако стане хроничен, стресът ни разболява.

Какво можем да направим за здравето си в подобен случай?

Най добре е да приемаме билки, много и различни плодове и зеленчуци от района, в които живеем. Според Петър Дънов храните, които консумираме, трябва да са от радиус от 400 км от родното ни място.

Статистиката сочи, че все повече млади хора имат срината имунна система. Тя не функционира нормално и ни нападат патогени, а те са 70% от болестите. Работата на имунната система се определя от тимусната жлеза, която е зад гръдната кост и не се вижда нито от ехограф, нито от рентген. По работата на тимусната жлеза може да се определи дали има паразити в организма. Тя може да се стимулира с потупване по гръдната кост или специални дихателни упражнения.

Препоръчва се пчелен клей за всеки ден. Той е мощен антибиотик. Още римляните са го ползвали, като са третирали прободните си рани с него, за да не се инфектират.

Взема се клей на пура, затопля се, като се постави до радиатор, и се оформя на топче, колкото грахово зърно. Всяка сутрин най-вече през есента и началото на зимата се гълта заедно с малко вода. Не се дъвче, а се гълта.

Пчелният клей е много ефикасно универсално лекарство. При измерване на енергийните му качества се вижда, че те са по-добри от много други вносни имуностимулатори, които се продават за по 60 лв. и повече.

Всяка сутрин се пие и смес от 2 ч.л. натурален ябълков оцет с лъжичка мед, разтворен в чаена чаша хладка вода.

Подсилете имунитета си с пчелен клей и бъдете здрави през през цялата година!

Снимка: wikimedia.org   Източник: gotvach.bg