дом АПИТЕРАПИЯ Експресна диета с мед, ябълки и кисело мляко сваля 5 кг

Експресна диета с мед, ябълки и кисело мляко сваля 5 кг

1314

Има бърз и лесен начин да загубите пет излишни килограма и това в рамките само на три дни. Това може да стане с бърза диета с мед, ябълки и кисело мляко.

Тази тридневна диета е предпочитана именно заради краткостта й и видимите резултати след нея. Ябълките имат минимално количество калории. Съдържащите се в тях калий и ябълкова киселина скорострелно топят мазнините, забързват метаболизма и регулират храносмилането. Отделно от това поддържат и кръвната захар.

Ден първи

Закусете с половин кофичка кисело мляко, с прибавена една лъжица мед и хапнете три парчета ябълка. За втора закуска, която е хубаво да е към 10.00 часа, изяжте парче обикновен кейк и една цяла ябълка.

Обядвайте обилно, като избягвате бързи закуски и мазни храни. Добър вариант е 140 грама риба, една ябълка, портокал и целина. Следобедната ви закуска нека бъде 90 грама сирене и една ябълка. Вечерята ви да съставлява два сандвича от ръжен хляб с мед и една чаша кисело мляко.

Ден втори

Закусете с 30 грама овесена каша, 130 милилитра мляко, супена лъжица стафиди, една лъжица мед и една ябълка. Задължителната втора закуска може да бъде съставена от същите продукти като първата.

За обяд си направете палачинка от мляко и яйца. Напълнете я с настъргана ябълка и мед. Следобедната ви закуска трябва да е съставена от 80 грама обезмаслено кисело мляко с настъргана в него половин ябълка. За вечеря хапнете 40 грама ориз, половин банан и една ябълка.

Ден трети

Закусете добре. Хапнете филия пълнозърнест хляб, 3 супени лъжици мед и две ябълки. Втората закуска да е съставена от 140 грама кисело мляко с нарендосана в него една ябълка, сок от половин лимон и две лъжици канела.

Обядвайте с 80 грама пилешки гърди, една ябълка и три лъжици мед за десерт. За следобедна закуска хапнете две ябълки. Диетата приключва на вечеря със салата от два моркова, една ябълка, лъжица стафиди и 50 грама обезмаслено сирене.

Важно е да знаете, че и през трите дни трябва да пиете поне по литър вода на ден. Успехът е гарантиран, а вие ще се почувствате значително по-добре след тези 72 часа.

източник: gotvach.bg